HHO - Hidrogén generátor

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

Hidrogén generátor 7

Ez már egy 30 cellás száraz generátor amit kamionok számára állítottam össze. Ez a generátor működik egyaránt 12 és 24 Volttal. Ennek tartálya 10 literes. A legnagyobb gondot a szerelvények ragasztása a műanyag tartályra jelenti. A sziloplaszt hő és vízálló de nem bírja a mechanikai terhelést. Ez miatt más ragasztókat kell keresek, ami a fémet a műanyaghoz tudja ragasztani.
Felvettem a kapcsolatot tartály gyártó cégekkel de sajnos 1 millió forint értékű megrendelés alatt nem hajlandók tárgyalni tartály gyártásról.
A tartály akkor lenne jó, ha a csatlakozó tömlővégek egybe lennének öntve a tartály testével. A fal vastágsága is nagyobb kéne hogy legyen. Az anyag hőállósága sem utolsó szempont. Hőálló kell legyen -30 és +120 Celsius fok között. Jelenleg a kereskedelemben forgalmazott tartályok közül vagyok kénytelen választani, ameddig meg nem találom azt a gyártót amelyik kellő mértékben rugalmas és nyitót ennek a terméknek a gyártására, anélkül hogy milliókat kérjen.
Ezeknél a nagy teljesítményű generátoroknál különösen a vezetékek metszetére kell odafigyelni és az érintkezések minőségére. Ha a vezetékek nem érintkeznek kellő képen, akkor ezek felmelegednek és akár el is olvadhatnak.

 

hidrogen_generator_7_a.jpg

 

hidrogen_generator_7_b.jpg

 

hidrogen_generator_7_c.jpg

Ez a generátor lesz a háztartási generátor alapja is. Ennek egy fejlesztett változata fogja ellátni a háztartást hidrogénnel.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 43
Heti: 209
Havi: 863
Össz.: 298 658

Látogatottság növelés
Oldal: HHO generátor 7
HHO - Hidrogén generátor - © 2008 - 2019 - hho-hidrogengenerator.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: hidrogenfejleszto auto motorhoz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »