HHO - Hidrogén generátor

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

HHO generátor 3

Ez a generátor meglehetősen hosszú életű és nem annyira költséges. Az elektródák különböző méretű hengeralakú saválló, rozsdamentes acélból készülnek. Ezeket egymásba kell helyezni. Azért hogy ne mozduljanak el és ne kerüljenek rövidzárlatba, közéjük, vagy szigetelő rudacskákat helyezünk el, vagy pedig alul-felül szigetelő anyagból készített tárcsa alakú távtartókat használunk, amit összeszorítunk középen egy átmenő menetelt szárral. Minden fém alkatrész ami a generátor belsejébe kerül saválló acélból kell hogy legyen, különben rövid időn belül eltűnik.
Az elektródák összekötése határozza meg a generátor teljesítményét. A középsőt és a szélsőt az akkumulátor + és - pólusokra kötjük. A többi elektróda semleges ( N ) lesz bekötés szempontjából, viszont aktívan részt vesznek az elektrolízisben mint energia közvetítők. Az összeállítás lehet a következő:
2 elektróda   + -
3 elektróda   + N -
4 elektróda   + NN -
5 elektróda   + N - N +
7 elektróda   + NN - NN + és igy tovább.
Minél több elektróda van beépitve, annál nagyobb a generátor teljesítménye.
Ennél a típusnál is célszerű időnként felcserélni a pólusokat. A könnyű és gyors vezetékek felcserélésének érdekében csúszó sarukat célszerű alkalmazni, amit otthon bárki elkészíthet magának hiszen ezt készen nem lehet vásárolni. A későbbiekben erről is készítek fotókat és leírást.

picture_230.jpg

hydrogen-generator_7.jpg

Ezt a típusú generátort Székesfehérváron próbáltam gyártatni egy cégnél, amelykel már több mint 10 éve kapcsolatban állok.. Miután elmondtam, hogy miről van szó, mire kell, mi célt szolgál, hogyan működik, egy irreálisan magas árajánlatot kaptam. Mivel a rajzok a birtokukban volt, ezzel a típussal már nem akartam foglakozni és tovább léptem egy másik típushoz.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 43
Heti: 213
Havi: 867
Össz.: 298 662

Látogatottság növelés
Oldal: HHO generátor 3
HHO - Hidrogén generátor - © 2008 - 2019 - hho-hidrogengenerator.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: hidrogenfejleszto auto motorhoz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »