HHO - Hidrogén generátor

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

HHO generátor 2

bronz_generator_0.jpg

Egy másik tipusú generátor ami nagyon egyszerű, és stabilan működik kiváló eredménnyel, masszív bronz elektródákkal készül. Az egyik elektróda bronz rúdból (átmérője 35 mm), a másik pedig bronz csőből van kialakítva (átmérője 90 mm, falvastagsága 10 mm). A rúd elektróda el van helyezve a henger alakú elektródának a közepébe. A méreteket oly módon kell meghatározni hogy a két elektróda ne kerüljön zárlatba a lerakódót salak vagy részecskék miatt. Ezért vagy mindkét elektróda 15 mm távolságra legyen a tartály aljától, vagy a henger alakú elektróda leérhet, de a rúd alakú 15-20 mm távolságra marad a tartály aljától. Ha mindkét elektróda a levegőben van, a súlyuk miatt a tartály teteje deformálódik, behorpad vagy akár be is szakadhat. Amennyiben a henger alakú leér, az megtártja a rúd elektróda súlyát. Ez a típusú HHO generátor nem igényel különös odafigyelést és karbantartást. Havonta érdemes megcserélni a polaritást és időnként ellenőrizni az elektrolit szintjét. Ez a generátor lényegesen többe kerül, de nálam stabilan hozta a 20%-os üzemanyag megtakarítást.

Főleg autóutakon használtam 70 km/h sebesség fölött. Lakot területen nem használtam egyáltalán.

bronz_generator_1.jpg


bronz_generator_2.jpg

Összeszerelés előtt az elektródákat zsírtalanítani kell. Ha ezt nem tesszük, a generátor nem fog tökéletesen működni. Ennek a típusnak van egy hátránya: ha nem használjuk hosszabb ideig, zöld oxid keletkezik az elektródák felületén, ami nehezen válik lé és ha már levált elég nagy mennyiségű salakot képez. Ezt a típust azoknak ajánlom akik rendszeresen használják gépkocsijukat.

Ennek a generátornak az ára teljes szettben, 30 000 Ft.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 43
Heti: 218
Havi: 872
Össz.: 298 667

Látogatottság növelés
Oldal: HHO generátor 2
HHO - Hidrogén generátor - © 2008 - 2019 - hho-hidrogengenerator.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: hidrogenfejleszto auto motorhoz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »